یک آرامبخش فوق‌العاده قوی
دانلود مقاله.پایان نامه.گزارش کار.کارآموزی.جزوه.کتاب
خط آزاد فسا
برچسب
ریشه این گیاه دارای ارزش دارویی برای بیماری‌های مختلف سیستم اعصاب و روان است. اثرات دارویی ریشه تازه سه برابر خشك‌شده آن است.

 سنبل‌الطیب یا والرین كه نام دیگر آن علف گربه است، گیاهی است با بوی بسیار مطبوع و گل‌های سفید و صورتی كه معمولا به صورت وحشی در حاشیه رودها در بیشترین مناطق ایران می‌روید.

ریشه این گیاه دارای ارزش دارویی برای بیماری‌های مختلف سیستم اعصاب و روان است. اثرات دارویی ریشه تازه سه برابر خشك‌شده آن است.

سنبل‌الطیب دارای خاصیت گرم و خشك بوده و دارای خاصیت آرامبخش قوی است.

به صورت عام، سنبل‌الطیب برای كمك به درمان مشكلات زیر كمك‌كننده است:

مشكلات خواب و بی‌خوابی، افسردگی، سردردهای میگرنی، اضطراب و دلهره، تشنج، ام‌اس، پاركینسون، تیك‌های عصبی و سایر مشكلات و بیماری‌های سیستم اعصاب.

مصرف دم‌كرده سنبل‌الطیب باعث بهبود كیفیت خواب و درمان بی‌خوابی می‌شود. به این منظور می‌توان ۵‌ـ ‌۳ گرم از ریشه این گیاه را در ۲۵۰ میلی‌لیتر آب‌جوش دم كرده و روزی دو سه بار میل شود.

دم‌كرده مخلوط سنبل‌الطیب و بادرنجبویه نیز یك آرامبخش خوب است، این دم‌كرده برای كمك به درمان مشكلات قائدگی و اختلالات یائسگی نیز مفید است. مصرف روزانه یك تا پنج میلی‌لیتر اسانس یا عرق سنبل‌الطیب نیز به‌عنوان یك انرژی‌زا می‌تواند موثر باشد.

مصرف این اسانس در درمان دردهای شدید از جمله كمردرد و درد سیاتیك نیز موثر است.

از دیگر مصارف آن كمك به درمان سكسكه‌های مقاوم است.

دم‌كرده مخلوط سنبل‌الطیب و به‌لیمو نیز نوشیدنی بسیار مفیدی برای درمان مشكلات بی‌خوابی است.

همچنین افرادی كه از مشكلات خواب دیدن زیاد یا كابوس شبانه رنج می‌برند می‌توانند این نوشیدنی مفید را در كاهش این مشكل تجربه كنند.

به كسانی كه از انواع درد‌های مزمن رنج می‌برند می‌توان توصیه كرد دم‌كرده ریشه این گیاه یا پودر آن را استفاده كنند.

برای تمام بیمارانی كه مشكلات بی‌خوابی، افسردگی، اضطراب و سایر بیماری‌های عصبی دارند توصیه می‌شود با مشورت با پزشك متخصص گیاهان دارویی از دم‌كرده سنبل‌الطیب به صورت كمكی در كنار سایر داروهای خود استفاده كنند، البته بهتر است در دوز بالا استفاده نشود، چون دوزهای خیلی بالای آن می‌تواند خطرناك یا اعتیاد‌آور باشد.

همچنین توصیه می‌شود در دوران حاملگی از این گیاه استفاده نشود. در بعضی افراد حساسیت به این گیاه گزارش شده است. مصرف زیاد سنبل‌الطیب برای كلیه‌ها مضر است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:




ارسال توسط زهرا
آخرین مطالب